top of page
  • Obrázek autoraWL

Walker&Lambert představuje nové logo

Aktualizováno: 22. 4.

Agentura Walker&Lambert dnes s radostí představuje nové logo společnosti, které je součástí naší nové vizuální identity WIN WIN. Nová vizuální identita lépe reprezentuje naše hodnoty, poslání a zaměření naší marketingové agentury a zdůrazňuje naši orientaci na inovaci a kvalitu.

Nové logo Walker&Lambert je součástí nové vizuální identity WIN WIN
Nové logo Walker&Lambert

Nové logo „dvojité w“ je esencí kreativní identity našeho týmu. Reprezentuje slova WIN WIN a odráží způsob, kterým Walker & Lambert od svého založení přistupuje k partnerství se svými klienty.

Naše nové logo přináší modernější a osvěžený vzhled a zaoblené hrany písmene w reprezentují naši vůli po šetrnějším přístupu k naší planetě a životnímu prostředí.


S novým logem přichází také nová grafická podoba našich sociálních sítích i našich merkantilních tiskovin, která postupně pronikne do všech aspektů naší komunikace. Věříme, že tato aktualizace přispěje k lepšímu porozumění a komunikaci mezi námi a našimi partnery, dále posílí naši značku a poskytne našim zákazníkům a partnerům jasnější a současně přitažlivější zážitek.



O Walker&Lambert

Společnost Walker & Lambert je profesionální komunikační a konzultační agentura. Byla založena v roce 2002 někdejším ředitelem Ogilvy & Mather Ostrava Martinem Procházkou. Hlavní těžiště práce Walker&Lambert spočívá v třistašedesátistupňové komunikaci postavené na precizní marketingové strategii. Našim klientům poskytujeme komplexní servis. Od stanovení účinných marketingových strategií, přes poutavé reklamy až po správu sociálních sítí, práci s médii a náborové kampaně. 

13 zobrazení0 komentářů
bottom of page